Ons zorgaanbod

Intelligentieonderzoek

Een intelligentie onderzoek kan gewenst zijn indien u de cognitieve capaciteiten van uw kind in kaart wil brengen. Door middel van intelligentieonderzoek kunnen zowel de sterke- als ontwikkelpunten van de cognitieve vermogens van uw kind in kaart worden gebracht..

Verder lezen

Screeningsonderzoek

Als niet helemaal duidelijk is waar bepaald gedrag door verklaard kan worden, kan screeningsonderzoek een eerste richtlijn geven. Door middel van het verrichten van screeningsonderzoek kan bekeken worden of het gedrag mogelijk verklaard kan worden door een onderliggende diagnose..

Verder lezen

Behandeling

Binnen de praktijk worden diverse behandelingen op maat aangeboden, zowel individueel als binnen het gezin.Deze behandelingen/ begeleidingstrajecten richten zich op de onderkenning, behandeling en preventie van de aard (gesteldheid) en de achtergronden van het ontstaan van opvoedingsproblemen en gedragsproblemen..

Verder lezen

Training

Binnen de praktijk worden diverse (groeps-)trainingen geboden. Deze trainingen kunnen in de praktijk, op school of op een locatie elders worden aangeboden. De groepen bestaan uit maximaal 6 kinderen. Ook kan ervoor gekozen worden dat uw kind de training individueel volgt.

Verder lezen

Rouwbegeleiding

Wanneer je iets of iemand verliest kom je terecht in een rouwproces. Iedereen doorloopt dit proces op zijn eigen manier. Ieder kind krijgt in zijn of haar leven te maken met verlies en rouw. Elk kind gaat hier anders mee om, de één wat makkelijker dan de ander..

Verder lezen