Over de praktijk

Orthopedagogenpraktijk Wijk bij Duurstede is een kleinschalige praktijk voor orthopedagogiek binnen de gemeente Wijk bij Duurstede en Utrechtse Heuvelrug. De praktijk staat voor het aanbieden van kwalitatieve en laagdrempelige hulpverlening aan kinderen, jongeren, hun ouders en/of verzorgers. Ook biedt de praktijk ondersteuning op het gebied van gedrag en ontwikkeling binnen het onderwijs.

Binnen de praktijk wordt veel waarde gehecht veel aan een hoogwaardige, maar tevens ook persoonlijke en betrokken benadering. De praktijk onderscheidt zich door de behandeling af te stemmen op de specifieke behoeften van het kind en zijn omgeving. In de visie van de praktijk ligt het werken vanuit de krachten van het kind en zijn omgeving als belangrijke basis.  Door dit te combineren met de specifieke behoeften van ieder kind en (klinisch bewezen) effectieve interventies wordt een behandeltraject gecreëerd dat nauw aansluit bij uw kind.

Over Drs. Mandy Lodder

Mijn naam is Mandy Lodder. Ik ben werkzaam als orthopedagoog,  gedragswetenschapper en onderzoeker (PhD). In 2012 heb ik Orthopedagogenpraktijk Wijk bij Duurstede opgericht en sindsdien leid ik deze met veel enthousiasme, ondernemerschap en deskundigheid.

Na het afronden opleiding tot gedragswetenschapper heb ik ervaring opgedaan binnen diverse (psychiatrische) zorginstellingen in de regio Utrecht. Door mijn jarenlange werkervaring binnen de jeugdzorg en psychiatrie heb ik geleerd om tegemoet te komen aan individuele behoeften en wensen van ieder kind als individu. Het is mijn ambitie om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij individuele behoeften en hulpvragen van ieder kind en om zo, in combinatie met effectieve interventies, hoogstaande kwalitatieve zorg op maat te kunnen bieden.

Naast het leiden van Orthopedagogenpraktijk Wijk bij Duurstede, rond ik momenteel een PhD studie af binnen de langdurige psychiatrische zorg.

Mandy Lodder is geregistreerd bij:

NVO:15337

SKJ: 120008830

Persoonlijk: 94-012346
Praktijk: 94-59708